Professzionális esélynövelés leendő polgármestereknek! A leginkább ajánlott képzésünk>>>

Hide
Show

Már a 2010-es választások előtt is felmerült annak igénye, hogy a települési versenyelőny-garanciánkat olyan valakik szeretnék birtokolni, akik támogatóként állnak egy-egy jelölt mellett.

2013 márciusától kezdődően lehetővé tettük, -és a 2019-es Önkormányzati Választások vonatkozásában is él- hogy amennyiben esélyesség növeléssel szeretné támogatni valamelyik jelöltet, vagy egy később megnevezendő személyt, akkor a képzési díj átutalásával megvásárolja a kizárólagosságot erre.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Ön kiválaszt az aktuális képzéseink közül egyet, elküldi a megrendelést. Mi, –a szokásoknak megfelelően– felvesszük a kapcsolatot Önnel.
Először is jelezzük, hogy van-e már megrendelőnk arról a településről. (Csak a tényt közöljük, a megrendelőnk személyét soha nem adjuk ki.)
Ha a versenyelőny-garancia lehetővé teszi, hogy Ön vásárlónk legyen, akkor egyeztetjük, hogy Ön kíván-e indulni, vagy valaki más számára vásárolt.
Díjbekérőt állítunk ki, és ezzel együtt megküldjük Önnek a kötelezettség-vállalásunkról szóló okiratot, illetve a képzésre jogosító dokumentumot.
A pénz beérkezése után küldjük a számlát és ezzel együtt él a versenyelőny garancia!

A képzést a soron következő választásokat megelőzően lehet igénybe vennie annak a személynek, akit Ön megjelöl.
A kifizetett, de  fel nem használt képzési lehetőség nem jár együtt a részünkre fizetett összeg visszatérítésével!

Egy példa: Volt olyan megrendelőnk, aki azt szerette volna, hogy a személyét ismeretlenség fedje. Megnevezte, hogy kit kíván támogatni, és innentől már mi kerestük meg a jelöltet.
Erre most is van lehetőség, az alábbi üzenetküldő használatával ezt is jelezheti!

Ha további kérdései lennének, írjon, vagy keressen közvetlenül engem telefonon: 30/9-360-296

Szőke Tamás
a polgarmesterleszek.hu vezetője

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mentés

Mentés

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top