Professzionális esélynövelés leendő polgármestereknek! A leginkább ajánlott képzésünk>>>

Hide
Show

Azt vállaljuk, hogy Önt a polgármesterség felé segítjük!

Pontosabban azt, hogy megadjuk a szükséges ismereteket és kommunikációs eszközöket, hogy célját – nevezetesen azt, hogy Önt válasszák polgármesterré – még nagyobb eséllyel érhesse el. 

A vidék településein a polgármester-választást nem hatja át úgy a politika, mint a nagyvárosokban. Talán emiatt is van az, hogy a választási kampány spontán, -még napjainkban is sok helyen- amatőr módon zajlik, döntően a jelölt előéletén, hitelességén, a meglévő ismertségén alapul. Nem tudunk arról, hogy ennek leírt módszertana, kifinomult technológiája lenne, bár a fejlődés ezen a területen is megfigyelhető. (Az előző mondatunk nem egészen helytálló; tudomásunk szerint cégünk, a Gondolatindító Kft. az első, és eddig egyedüli vállalkozás aki a polgármesterré válás módszertanát kidolgozta.)

A polgarmesterleszek.hu munkatársai olyan szolgáltatást fejlesztettek ki, amely a polgármesterségre készülőket támogatja az úgynevezett ÉN-márka építés és politikai marketing eszközeivel.

Honlapunkon is talál tanácsokat, felkészülési szempontokat, de az igazán értékes szaktanácsainkat megrendelésre, térítési díj ellenében adjuk.

Meggyőződésünk –és a tapasztalataink is ezt bizonyítják–, hogy szolgáltatásunk döntő esélynövekedést hoz az azt megfelelően használóknak. Ebből is ered egy szolgáltatási sajátosságunk: néhány tanácsunk, ajánlott eszközünk annyira nagy hatású, hogy nem adhatjuk el egy településen két érdeklődőnek is. Ezek a „fegyverek” akkor hatásosak igazán, ha csak egy van belőlük a helyi versenyben.

A felkészülés még eme kitűnőnek tartott segítség ellenére sem lehet eredményes a használója nélkül.

Nyitottságot, szorgalmat, tanulást és munkát követel tanácsaink alkalmazása. Tehát, nincs csodafegyverünk, de az ajánlott eszközeink az Ön kezében azzá válhatnak.


Szolgáltatásaink:

– Folyamatosan bővülő ingyenes- és fizetős politikai marketing szaktanácsok.
– Gyakorlatias médium használati tanácsok, igény szerint közvetlen megoldások is.
– Bővülő szaktanácsadói háttér valamennyi érintett szakterületről, hogy Ön, felkészült és naprakész lehessen.
– Személyes kommunikációs készségfejlesztő tréningek.
– Kiadói, szerkesztői, nyomdai és terjesztői szolgáltatások.
– Közvélemény kutatás.
– Választási program előkészítés, véleményezés.
– Törvényi háttér figyelés, szakmai információk megosztása
– Egyedülálló coaching polgármester-jelölteknek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top