Professzionális esélynövelés leendő polgármestereknek! A leginkább ajánlott képzésünk>>>

Hide
Show

„Gyakorlat teszi a (polgár)mestert” is, no meg azt is, aki választási felkészülés szakmai alapjait rakja le.
Munkánk elején, valamikor 2008 végén, az addig szerezett tapasztalatinkra alapozva fogtunk neki a polgarmesterleszek.hu megalkotásához. Ehhez tettünk hozzá annyi elméleti tudást, amennyi csak fellelhető volt a szakirodalomban, illetve szűkítettünk össze, hogy mindez befogadható mennyiségű legyen ügyfeleink számára.

2010 ősze óta újra a tapasztalaton van a hangsúly. Ha az a valamikori újságíró most tenné fel az ominózus kérdést, hogy mi valóban polgármestert tudunk csinálni akárkiből? – akkor most már másképp válaszolnánk, mint akkor.

Akkor csupán esélynövelésre vállalkozhattunk, de mostanra akkora gyakorlati tapasztalat gyűlt az elméleti tudás mellé, hogy szinte már igennel is válaszolhatnánk.

Kedves, Olvasónk, reméljük felhorkant ezen a nagyképű kijelentésünkön! De ha pontosítunk két fontos dolgot, akkor már valóban közel állunk ahhoz, hogy igent mondhassunk.

1., Akárkiből természetesen nem lehet polgármestert csinálni, de akinek legalább olyan adottságai vannak, mint a riválisának, – annak meg tudjuk adni azt a többletet, ami elég lehet a győzelemhez.

2., Ha csak nem előrehozott választásról van szó, akkor még idő is van a felkészülésre, és annak,  aki már most tudja, hogy mit akar, annak még nagyobb biztonsággal mondhatunk igent.

Büszkék vagyunk arra, amit elértünk, amit összeállítottunk. Egyedülálló értéknek tartjuk! Megbecsüljük a tudásunkat, folyamatosan képezzük magunkat is, illetve a közvélemény-kutatatásainkból szerzett legfrissebb információkat is beépítjük a tudásanyagainkba!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top