Professzionális esélynövelés leendő polgármestereknek! A leginkább ajánlott képzésünk>>>

Hide
Show

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton jelezzük, hogy a polgarmesterleszek.hu 2018.08.14-től felfüggesztette tevékenységét.
Szolgáltatásaink, tananyagaink átmenetileg nem rendelhetőek.
Remélhetőleg rövidesen új tulajdonos fogja gondozni/fejleszteni ezt a projektet, s azt követően ismét segítségére lesz azoknak, aki polgármesterek szeretnének lenni.
A döntés hátteréről ide kattintva>>> olvashat bővebben.

Valamikor 2010-ben volt egy nagy- az egész országra kiterjedő- közvélemény kutatásunk. Ennek eredménye megerősített bennünket abban, hogy  a választók az elismert személyekben bíznak.

Vidéken élünk, ott ahol a környezetet csúfító óriásplakátok ritkák, ott ahol a lakosság személyesen ismeri azokat az embereket, akik vezetési és képviseleti felhatalmazást kérnek hamarosan.

A szükséges elismertség megszerzése folyamatos és összetett munka. Faluhelyen, kisvárosokban nem szokás megelőlegezni a bizalmat, alacsony az ígéretek árfolyama. Itt mutatni kell valamit, ahogy manapság mondják.

A Tettek Mezeje című tréningünkön a választásig tartó felkészülés stratégiai tervezéséhez és a konkrét település-fejlesztési tettekhez adunk részletes tanácsokat.

A stratégiai tervezés klasszikus elvei mellett szó esik az ideális polgármester személyiségéről és gondolkodásáról. Szempontokat adunk a település felméréséhez és a lakossági életkörülmények elemzéséhez.

Mit mond a tananyagról Hábel Klára személyiségfejlesztő  tréner?

Elolvasom »
“Átolvastam az anyagot. Igazán azt gondolom, hogy ez egy kincs!
Érdemes lenne könyv formájában is közzétenni. Főképpen ha a könyv egy kis munkafüzetként is szolgálna. “.

Az esélyesség növelését szolgáló település-fejlesztési tettek gyűjteménye harminc témakörbe csoportosítja a vidéki lakosság életét meghatározó ügyeket. Mindezt abból a nézőpontból tárgyaljuk, amelyek alapján a potenciális jelölt érdemi lépéseket tehet a település felvirágoztatásáért és ezen keresztül a saját alkalmasságának bemutatásáért.

Reálisak vagyunk: tudjuk, hogy lesznek, akik az utolsó pillanatig várnak azzal, hogy a nagy tervükért konkrét áldozatot hozzanak, de mikor van az utolsó pillanat? Erről valószínűleg eltér a véleményünk.

Sokan csak választási programban gondolkoznak. Ennek összeállításához is teljes körű forrás a harminc pontba szedett elemzésünk.

„Tettek Mezeje” – abban bízunk, hogy ügyfeleink közül minél többen tettekre váltják a leírtakat és látható eredményeik alapján válnak hitelessé a választóik szemében.

Dr. Szelestei Tamás és Nagy júlia véleménye:

Elolvasom »

“Jó szívvel és a siker reményében ajánlom ezt a felkészülési programot minden jelöltnek, aki bátor és elszánt abban az elhatározásában, hogy polgármesterként méltó helyére segíti a magyar vidéket.”
Dr. Szelestei Tamás
Orvos, Keszthely város első szabadon választott polgármestere 1990-1994

Nagy Júlia falukutató, (Falufejlesztési Társaság tagja, és a Budapest Környéki Népfőiskolai Szövetség ügyvezetőjének véleménye):
“Gyakorlatias, jól használható munka!

Sikeres felkészülést ígérünk: meggyőződésünk, hogy aki  a szaktanácsainkat alaposan áttanulmányozza, vagy a tréningjeinken figyel, és  megvalósítja az ajánlott lépéseket, az mindent megtesz, hogy esélyes jelölt, sőt alkalmas polgármester legyen  és „akkor nyugodt szívvel várhatja a választás napját”.

Bölcs tervezést és jó  munkát kívánunk!

Eljön a tréningünkre?
A tréning helyszínekről ITT olvashat bővebben.

Mi lesz a tréningen?

Tréning-részletek »

Képzésünk egynapos, intenzív! Budapesten és Baján vehető igénybe.  Közel négyszáz percben, azaz hat órában adjuk át a TETTEK MEZEJE  – Tudatosság és munka a polgármesterré válásban ismereteit. (90 perces órák, 15 perces szünetekkel, illetve délben közös ebéd.)

Tréning-részletek2 »

– Ismerkedés Önnel és a településével.
– Elvek és kifejezések pontosítása.
– Polgármesternek lenni, gondolkodni, cselekedni
– Ismertnek és elismertnek lenni.
– Elemzések – több szempontból
– A tervezés (Időalapon, pénzügyi alapon)
– A 3J módszer
– A terv véglegesítése
– Település-fejlesztési programok részletesen (álmok, lehetőségek, realitások)
– Mielőtt nekifogna a megvalósításnak…

Igen, megrendelem bruttó 77.000 Forintért:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Az Ön telefonszáma (kötelező)

Településnév, (kötelező)

Számlázási név, cím:

Budapesti helyszínt választokBajai helyszínt választokNekem mindegy, telefonon pontosítsunk

A következő időpontban szeretném a tréninget:

Megjegyzés, kérdés, észrevétel:

Kérjük írja be ezt a kódot:
captcha

Mit jelent ebben a helyzetben a versenyelőny-garanciák? Egyáltalán mi történik a megrendelés után?

Megrendelés-részletek »

Amikor Ön a”Megrendelés” gombra kattintott, mi arról egy e-mailt kapunk. Ellenőrizzük, hogy az Ön által megjelölt településről van-e versenyelőny garanciát élvező megrendelőnk. Ezt követően Ön felhívjuk és tájékoztatjuk, hogy megbeszéljük a részleteket, vagy közöljük, hogy esetleg már más megelőzte Önt.

A sikeres egyeztetés után elektronikus számlát küldünk Önnek.
A pénz beérkezését követően pontosítjuk a tréning időpontját.

A “TETTEK MEZEJE” című tudásanyagunkra a 2014-es önkormányzati választásokig biztosítunk  versenyelőny-garanciát!

Ha bármi kérdése lenne, írjon a kapcsolat menüpont alatt lévő modul segítségével, vagy hívjon fel engem, Szőke Tamást, e projekt vezetőjét a 30/9-360-296 telefonszámon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top