Professzionális esélynövelés leendő polgármestereknek! A leginkább ajánlott képzésünk>>>

Hide
Show

Aki  először vásárol nálunk képzést, tananyagot, közvélemény-kutatást, az megszerzi azt a kiváltságot, hogy településére a következő választásokig további személynek nem adunk el ismeretanyagot, ő lesz az egyetlen támogatottunk.

Neki lesz lehetősége a további szaktanácsaink és képzéseink vásárlása is, mindaddig, míg a garanciája él!
Gondoljon csak bele! Ön megvesz egy olyan képzést  tőlünk, amelyben egyszeri, de mégis nagyszerű lehetőségek birtokosává válik egy csapásra. Elkezdi megvalósítani és közben azzal szembesül, hogy valaki már dolgozik ugyanezekkel a módszerekkel. Munkatársainkkal egyetértésben úgy döntöttünk, hogy ezt a lehetőséget igyekszünk teljességgel kizárni.

Egy településről csak egy megrendelőnk lehet.

Ha Ön most  valamelyik képzésünket megrendeli, akkor Ön lesz a településéről az a kiváltságos személy, aki kizárta a többieket és nem utolsó sorban lehetőséget adott magának a ma ismert legrendszerezettebb tudás megszerzésére, hacsak valaki meg nem előzte. Ebben az esetben tájékoztatjuk Önt, hogy sajnos nem áll módunkban a megrendelését fogadni, mert már valaki megelőzte.
(Természetesen csak a tényt közöljük, de a vevőnk kilétét szigorúan titokban tartjuk küldetés-nyilatkozatunkban leírtaknak megfelelően is.)

Vajon Önnek melyik lehetőség jut? Rendel most, vagy gondolkodik még néhány napot és ezzel lehetőséget ad arra, hogy kizárja saját magát a vásárlásból.

És még egy nagyon fontos tény: Minden regisztráló ügyfelünk számára garantáljuk a teljes diszkréciót. Senkinek nem adunk információt arról, hogy az adott településről regisztrált-e már valaki, illetve, hogy ügyfelünkké vált, megszerezte-e a versenyelőny garanciát. Csupán annak vagyunk kénytelenek elmondani, aki másodikként rendel nálunk. A ténynél többet akkor sem közlünk. A versenyelőny garanciát szerzett ügyfelünk kiemelt státusban van nálunk, de a településéről regisztrálókról még őt sem tájékoztatjuk.


Érhető volt az Ön számára a fenti ismertető? Ha maradt kérdés Önben, kérjük írja meg nekünk az alábbi modul használatával:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mentés

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked by *.

Top