Fegyverbemutató

Pillanatkép egy kis településről, ahol éppen a falut jártuk, értékes válaszokért…

Mit gondol, manapság lehet az is hír, ha valami nagyon jól működik? Végig olvassák ez emberek az ilyen írást?
Kíváncsi lennék az Ön véleményére! Ha elolvasta ezt a rövid cikket, kérem ossza meg velem; –annak ellenére, hogy szinte semmi negatívum nincs benne– elég érdekesnek, mi több, gondolatindítónak találta-e?!

Egy szenvedélyemről lesz szó.
Az a neve, hogy közvélemény-kutatás a polgármesterré válásért – alázattal!

Gondolta volna, hogy az élmény már akkor elkezdődik, amikor a kérdőívet állítjuk össze?! Sőt, talán még korábban, akkor, amikor a leendő ügyfél felveszi velünk a kapcsolatot.

Többnyire hajnali kelés, sokszor több száz kilométeres út, de már kora reggel ott vagyunk és kérdezzük az embereket… Sokszor estig…
Néhány percre bizalmat építünk, fontosságérzetet adunk, és közben megtudjuk, amiért mentünk, megköszönjük, és már újabb válaszadó után nézünk. –röviden ez a lényeg, de ez csak a jéghegy csúcsa.

Mihez kell az alázat? –kérdezheti Ön.
Itt írom le és vállalom: a polgármester választásokkal kapcsolatos közvélemény-kutatásink során még soha nem tévedtünk. Döbbenet. Akiről azt tudtuk meg a választóktól, hogy őt választják többségében, az valóban így is lett. Akiről viszont úgy “vélekedett a köz”, hogy nem lesz belőle polgármester, abból nem is lett.

Mire jogosít fel bennünket az a nagy pontosság?
Egyrészt arra, hogy megosszuk Önnel, hiszen olyan fegyver van a kezünkben, amely félelmetes, sorsokat tud befolyásolni és az Ön rendelkezésére is áll!
Másrészt, –talán Ön is vallja– az információ hatalom.
Közvélemény-kutatásaink során olyan kérdéssorral dolgozunk, amelyből nagyon sok értékes információ meríthető egy kampányhoz. Ez az adat mennyiség a polgármesterségre készülő számára a legértékesebb tőke lehet, természetesen a saját ismertsége és elismertsége mellett.

“Mit gondolnak, megváltoztatható az, ha a barátomról, aki most polgármester-jelölt, úgy nyilatkozik a “nép”, hogy rendes srác, de inkább a másikat választjuk polgármesternek?”
–tette fel a kérdést a napokban egy érdeklődő egy közelgő időközi választás kapcsán nekem.

A válasz nem egyszerű, néhány gondolatot had említsek kérdés formájában: Mennyi idő van még a választásig? Milyen programja van az Ön emberének, illetve a többi jelöltnek? Ki, milyen eszközöket használt a kampány során?
De a legfontosabb kérdés: “Uram, Ön honnan tudja, hogy kinek milyen esélye van? Beszélik az emberek a kocsmában? Az utcán? A környezetében?
Tudta Ön, hogy az esélyek latolgatásakor az egyik legnagyobb csapda az, amikor a környezetében elhangzó véleményekből próbálja kikövetkeztetni a választás lehetséges kimenetelét?!”

Nem szaporítom a szót, nem szeretek hosszú cikkeket írni, kettő kérdéssel zárom ezt az írást: Szeretné a közvélemény-kutatás minden fortélyát megismerni és majd eredményesen alkalmazni? Vagy inkább bennünket bízna meg közvélemény-kutatással?

Ha már az egyik kérdésre “igen” a válasza, akkor hívjon fel a +36309360296 -os telefonszámon vagy írjon nekem levelet IDE kattintva és megbeszéljük a továbbiakat!
Kérem ne feledje, az érdeklődése még nem kerül pénzébe, de a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik! Lehetne az az első lépés a 2019-es választásokra?!
Vagy időközi választásra készül polgármester-jelöltként, és olyan jó lenne tudni, hogy mik az esélyei?

Tisztelettel: Szőke Tamás
a polgarmesterleszek.hu vezetője, szenvedélyes közvélemény-kutató

Érdemes Facebook-os oldalunk fejlécében kattintani a “Tetszik” gombra, hiszen egyre több információt ott osztunk meg elsőként!
https://www.facebook.com/polgarmesterleszek

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Az oldal tetejére