Ingyenes hatodik lecke a polgármesterré váláshoz

A mosoly nem kerül semmibe...

Mi még talán nem ismerjük Önt, aki e sorokat olvassa. Nem tudjuk, hogy milyen megjelenésű, milyen a habitusa és azt sem, hogy mennyire hiteles ember.
De a választói valószínűleg ismerik Önt, hacsak nem él egy másik településen.

Szóval, ha Ön egy kicsit zárkózott, esetleg barátságtalannak tartják, akkor itt az ideje ezen változtatni. Szép lassan, fokozatosan. Kezdje a családjában, majd alkalmazza a munkája során és a kapcsolataiban.

Kezdjen el mosolyogni! (Nem vicsorogni!)

Az emberek szeretik a mosolygós, barátságos embertársaikat. Legyen Ön is ilyen! Legyen figyelmes, érdeklődő, jó társasági ember. Higgye el, mindez már azért megéri, mert a saját életminősége is javulni fog. (Ha nem tudja, hogyan kell mindezt csinálni, akkor vegyen ezzel kapcsolatos könyveket. Jobbnál jobb művek tanítják meg az embert komplex életmód váltásra.)
Tipp: Telefonálás közben is mosolyogjon, mert ez érződik a hangján.

Hallgassa meg érdeklődően a másikat! Az emberek szeretik ha odafigyelnek rájuk, ezzel fontosságérzetet ad nekik. De ne Ön beszéljen, csak hallgasson és néha kérdezzen.

Legyen optimista! Tudja, nézőpont kérdése, hogy a pohár félig üres-e, vagy még félig tele van… Azért persze bánjon csínján az optimizmussal, ne legyen az a realitásoktól teljesen elszakadt személy (hurráoptimizmus). Az embereknek erőt adhat optimista gondolkodásával, életigenlő, szorgalmas mindennapjaival.

Legyen ismerete a napi politikáról, gazdasági helyzetről. (Ismeretek nélkül az ember sok hülyeséget tud összehordani.)

Kerülje azokat a témákat, amikben nem elég tájékozott, mert a bizonytalanság nem éppen jó reklám egy leendő polgármesternek. 🙁

Tudjon meg minél többet az önkormányzat és polgármesteri hivatal felépítéséről, munkájáról. Ennek a megismerése jól kamatozó befektetés már a kampány során is, arról nem is beszélve, hogy polgármesterként ez a közeg lesz az élettere.

Tudjon meg minél többet települése történetéről, szeretni azt lehet, amit ismerünk. Fejezze ki lakóhelye iránti szeretetét.

Így hirtelen ennyi elég? Akkor abba hagyjuk a hatodik leckét. 🙂

Olvassa el nap mint nap!

Végtelenül egyszerűnek tűnő alapigazságokat írtunk le ebben a leckében. Vannak, akik csak mosolyognak rajta, de hadd mondjuk – közvéleménykutatásainkra is támaszkodva –, hogy bizony alapigazságokról írtunk, és működnek, sőt alkalmasak a választók finom befolyásolására is…

Tudásunk legjavát adva dolgozunk az ügyfeleink esélynövelésén, hogy valóban polgármesterek lehessenek!

Kapcsolat információk
Cím

Gondolatindító Kft.
6500 Baja, Telcs Ede u. 2/b

Telefon

+36309360296

Email

info@polgarmesterleszek.hu

Az oldal tetejére