Ingyenes ötödik lecke a polgármesterré váláshoz

Leltározta már valaha a tudását, ismereteit?

Alkalmasságunk utolsó szempontja kicsit az abszolút alkalmasság rokona, de attól tanulhatóbb: a tudásunkat, az ismereteinket leltározzuk fel polgármesteri szemmel. Csak kívülállónak meglepő, hogy minél kisebb egy település a polgármesternek annál több dologhoz kell értenie. Szinte polihisztorokra van szükség, hogy a „szakemberek” tanácsai között el ne vesszen.

Nem vagyunk egyformák, nem tartunk ugyanott az életbölcsesség megszerzése terén sem. Ezek tanulható dolgok, de nem mindegy ki, milyen alapokról indul. A választók kíváncsiak, hogy a bizalmukat kérő jelölt, hogyan vélekedik a társadalmi élet kérdéseiről, hogyan kezelné polgármesterként. Érdemes egy listát összeállítani a szóba jöhető témákról és melléírni, mi jó úgy, ahogy van, mit kellene másképp, mihez kell szakmai segítséget kérni.

Öt irányból közelítettük meg az önbizalmat adó alkalmasság kérdését. Reméljük, hogy segíthettünk abban, hogy önmagáról alkotott képe kiteljesedjen, és mint győzelemre esélyes jelöltet pozícionálja önmagát.

Sok sikert hozzá!

Tudásunk legjavát adva dolgozunk az ügyfeleink esélynövelésén, hogy valóban polgármesterek lehessenek!

Kapcsolat információk
Cím

Gondolatindító Kft.
6500 Baja, Telcs Ede u. 2/b

Telefon

+36309360296

Email

info@polgarmesterleszek.hu

Az oldal tetejére