Kiről szól ez a verseny?
Önről! Önről, a polgármester-jelöltről. Pontosabban az ön személyes ismertségéről, személyes hitelességéről és nem utolsó sorban az ön elismertségéről! Arról, hogy mit látnak a választók önben! Milyen lehetőségeket, milyen esélyeket arra, hogy a település – és ezzel az ő életük is – jobbá váljon.

Alkalmas-e ön erre? Alkalmas-e ön polgármesternek? Ez csak akkor derül ki, ha ön a polgármesteri székben bizonyíthatja az alkalmasságát. Ha még nem volt erre lehetősége, hátrányos helyzetből indul. Mert a választókat már azelőtt meg kell győzni az alkalmasságáról, mielőtt megnyerte volna a választást. És csak akkor választják meg önt, ha alkalmasnak látják. Róka fogta csuka, csuka fogta róka.

Ez egy kőkemény hadjárat. És a valódi alkalmassága csak akkor derül ki, ha már nyert. .

De mi is történik addig, amíg valaki eljut a polgármesteri székig?

Ismertség, és elismertség kell ahhoz, hogy jó eséllyel önt válasszák polgármesterüknek a szavazók.
És hitre is szükség van! Hitre és meggyőződésre az ön részéről, hogy az, amibe belefogott, nevezetesen, hogy indul a megmérettetésen azzal a közösség javát szolgálja. El kell hinnie magáról, hogy alkalmas lesz polgármesternek!

És bizony hitre, meg bizalomra van szükség a választók részéről is, hogy önt akarják! –Nos, ez már keményebb dió…
Mi azért dolgozunk, hogy ön olyan felkészült jelöltként állhasson ki a választói elé, hogy az előzőekben említett hit felépüljön bennük és a szavazás vasárnapján az ön neve mellé kerüljön a legtöbb iksz!

Kérjük tanulmányozza át alaposan ezt a honlapot, és éljen a lehetőséggel, a polgarmesterleszek.hu esélynövelő megoldásaival!

Végül, de nem utolsó sorban jelezzük, hogy Magyarország egyik legrégebbi esélynövelő csapatának a honlapját olvassa éppen!
2009-ben kezdtünk, eredményesen voltunk jelen a 2010-es választásokon, a 2014-es választásokon és közben több tucatnyi időközi választás aktív részesei lehettünk az ügyfeleinken keresztül.

Munkánkat alázattal, folyamatos fejlesztések közepette a megrendelőink érdekeit messzemenően figyelembe véve végezzük!

Visszatérve a címben feltett kérdéshez: Alapvetően ismertségre és elismertségre van szükség, hogy valakit megválasszanak polgármesternek.
 
(* az alcímet csillagoztuk, itt a bővebb gondolatsor: Tapasztaltuk, hogy nagy ritkán van egy olyan felállás is, amikor valaki visszalép az esélyesebb jelölt javára és azt a „kedvezményezett” egy alpolgármesteri poszttal (vagy egyéb juttatással) hálálja meg. Győzelem-e vagy sem egy ilyen helyzet? Döntse el ön…

Tudásunk legjavát adva dolgozunk az ügyfeleink esélynövelésén, hogy valóban polgármesterek lehessenek!

Kapcsolat információk
Cím

Gondolatindító Kft.
6500 Baja, Telcs Ede u. 2/b

Telefon

+36309360296

Email

info@polgarmesterleszek.hu

Az oldal tetejére