Múlt

Először tizenhét évvel ezelőtt vettünk részt néhány település elsőszámú vezető-jelöltjének a választási kampányában. Később ebből rendszert csináltunk és 2006-ban már több mint húsz településen munkálkodtunk eredményesen.
Aztán gondoltunk egy nagyot: úgy döntöttünk, hogy tovább lépünk, képezzük magunkat, megcsináljuk ezt a honlapot és  szakszerűen kínáljuk a szolgáltatásainkat, illetve megosztjuk az érdeklődőkkel a tapasztalatainkat.

A 2010-es önkormányzati választásokra a felkészülés és az aktív jelenlét soha nem látott kihívások elé állított bennünket.
A 2014-es választásokra aktualizált, továbbfejlesztett tananyagokat és módszereket kínáltunk ügyfeleinknek.

Visszatekintve elmondhatjuk, hogy megálltuk a helyünket -és bár nem lett minden ügyfelünkből polgármester- összességében elégedetten nyugtáztuk a választások éjszakáin, hogy az esélyességet növelő tananyagainkban leírtak működtek, illetve a titkos fegyverünk 100%-os találati pontosságot ért el!

Mi ez a titkos fegyver? Nos, talán nem is annyira titkos, inkább az alkalmazása során elért eredmény miatt titkosítottuk, de 2013 tavaszától már olvashat róla itt a honlapon, illetve akár ki is képezzük az eredményes alkalmazására!


Érdekli Ön néhány történet is?
Ehhez kérjük kattintson IDE

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük