Professzionális esélynövelés

Röviden. A lényegről:

Ön is egyetért velünk abban, hogy a polgármesterré válás egyre kevésbé múlik a véletlenen?

Mint már arról sokat írtunk, beszéltünk, a polgarmesterleszek.hu projekt keretében esélynövelő ismereteket adunk át azoknak, akik felelősséggel gondolkodva, időt, és pénzt áldoznak a professzionális felkészülésre! Ideális Ügyfeleinkre jellemző még az is, hogy hajlandóak a megszerzett tudást TETTEKRE váltani!

Ügyfelünkké a következőképpen válhat:

A belépő tananyagunk megvásárlásával válik ön az ügyfelünkké. Ezzel egyidejűleg szerzi meg  településére a kizárólagosságot is, nevezetesen azt, hogy arra a településre, ahol indulni szándékozik, másnak már nem adunk el tudást, sőt semmilyen módon, senkinek nem vállalunk esélynövelést.

Első lépés

A „belépő” tananyagunk

Azért, hogy „egy nyelvet beszéljünk”

Az “alapműveltséghez” tartozik a személyes márka építésének ez a tananyaga! Miért? Azért, hogy a legalapvetőbb ismereteket birtokolja, azokat tudatosan használhassa, és ne tehessen szemrehányást magának, hogy nem ragadta meg az egyik legjobb esélynövelő eszköz adta lehetőséget!

Ha már ügyfelünk

A második lépés

Ez már többféle lépés lehet...

Az elmúlt tíz év gyakorlatától eltérően csak a „belépő” tananyagunk vásárolható meg írott formában. Ezt követően különböző konzultációs csomagjainkra fizethet elő! Mi ebben a jó? Aki igazán komolyan gondolja, azt mi is komolyan vesszük és telefonos illetve személyes konzultációk keretében segítjük a célja felé!

Tudásunk legjavát adva dolgozunk az ügyfeleink esélynövelésén, hogy valóban polgármesterek lehessenek!

Kapcsolat információk
Cím

Gondolatindító Kft.
6500 Baja, Telcs Ede u. 2/b

Telefon

+36309360296

Email

info@polgarmesterleszek.hu

Az oldal tetejére