Rólunk...

Rólunk és a küldetésünkről...

Kik vagyunk?


Projektünk vezetője, – Szőke Tamás – bő 29 éve vállalkozó. A reklám, a marketing világa a kilencvenes évek eleje óta meghatározó az életében.

A polgarmesterleszek.hu keretében azon dolgozunk immár több mint tíz éve, hogy a vidéki polgármesterjelölteknek olyan segítői legyünk, akik akár a legkisebb településen is hatékonyan biztosítják a magas színvonalú felkészülést, elérhető áron.

Célterületünknek azokat a településeket tekintjük, ahol még az emberi értékek dominálnak a választópolgárok döntésében, a politikai széljárás pedig nem meghatározó.

Mit vállalunk?

Azt vállaljuk, hogy Önt a polgármesterség felé segítjük! Pontosabban azt, hogy megadjuk a szükséges ismereteket és kommunikációs eszközöket, hogy célját – nevezetesen azt, hogy Önt válasszák polgármesterré – még nagyobb eséllyel érhesse el.

A vidék településein a polgármester-választást még mindig nem hatja át úgy a politika, mint a nagyvárosokban. Talán emiatt is van az, hogy a választási kampány spontán, -még napjainkban is sok helyen- amatőr módon zajlik, döntően a jelölt előéletén, hitelességén, a meglévő ismertségén alapul.
Nem tudunk arról, hogy ennek leírt módszertana, kifinomult technológiája lenne, bár a fejlődés ezen a területen is megfigyelhető.

A polgarmesterleszek.hu munkatársai olyan szolgáltatást fejlesztettek ki, amely a polgármesterségre készülőket támogatja az úgynevezett ÉN-márka építés és politikai marketing eszközeivel.

Honlapunkon is talál tanácsokat, felkészülési szempontokat, de az igazán értékes szaktanácsainkat megrendelésre, térítési díj ellenében adjuk.

Meggyőződésünk –és a tapasztalataink is ezt bizonyítják–, hogy szolgáltatásunk döntő esélynövekedést hoz az azt megfelelően használóknak. Ebből is ered egy szolgáltatási sajátosságunk: néhány tanácsunk, ajánlott eszközünk annyira nagy hatású, hogy nem adhatjuk el egy településen két érdeklődőnek is. Ezek a „fegyverek” akkor hatásosak igazán, ha csak egy van belőlük a helyi versenyben.

A felkészülés még eme kitűnőnek tartott segítség ellenére sem lehet eredményes a használója nélkül.

Nyitottságot, szorgalmat, tanulást és munkát követel tanácsaink alkalmazása!

Tehát, nincs csodafegyverünk, de az ajánlott eszközeink az Ön kezében azzá válhatnak.

Szolgáltatásaink:

– Folyamatosan bővülő ingyenes- és fizetős politikai marketing szaktanácsok az esélyesség növeléséért.


– Gyakorlatias médium használati tanácsok, igény szerint közvetlen megoldások is.


– Bővülő szaktanácsadói háttér valamennyi érintett szakterületről, hogy Ön, felkészült és naprakész lehessen. (Csomagajánlataink részeként)


– Személyes kommunikációs készségfejlesztő konzultációk.


– Kiadói, szerkesztői, nyomdai és terjesztői szolgáltatások.


– Közvélemény kutatás.

– Egyedülálló coaching polgármester-jelölteknek.

Küldetésünk:

Tudásunk legjavát adva dolgozunk az ügyfeleink esélynövelésén, hogy valóban polgármesterek lehessenek!

Kapcsolat információk
Cím

Gondolatindító Kft.
6500 Baja, Telcs Ede u. 2/b

Telefon

+36309360296

Email

info@polgarmesterleszek.hu

Az oldal tetejére