Kezdjük azzal, amit már itt is leírtunk, hogy célterületünknek azokat a településeket tekintjük, ahol még az emberi értékek dominálnak a választók döntésében, míg a politikai széljárás nem meghatározó.
Illetve fogalmazhatunk úgy is, hogy ott tudunk jelentős esélyesség-növekedést elérni, ahol a személyes ismertség és elismertség még ma is számít!

Tíz évvel ezelőtti indulásunkkor a különböző médiumok leginkább azt feszegették, hogy pénzért cserébe mi bárkiből polgármestert „csinálunk”?!

Nem győztük akkor – és azóta is – elmondani, hogy nem, nem lehet bárkit a polgármesteri székbe ültetni, csak azért, mert van pénze és költ is a kampányra.

Immár egy évtizedes tapasztalatunkkal alátámasztva mondjuk, hogy esélyeket lehet növelni. És csökkenteni.

Hogyan is van ez?
Személyes márka építéssel, plusz egy jó kampánnyal, – aminek az alapja a választók elvárásainak településen belül utcaszintű(!) ismerete – és persze nem utolsó sorban hiteles kommunikációval jelentősen nőhet a polgármester jelölt esélyessége.
És ha mindez valóban professzionálisan van felépítve, akkor alkalmas arra is, hogy az ellenfél/ellenfelek elismertségét gyengítse esélyességét alapjaiban kérdőjelezze meg!

Igen, tudjuk nagyon kemény és tömény a fenti néhány mondat.
Javasoljuk, hogy olvassa el néhányszor és ha kérdése lenne, hívjon fel engem, e projekt vezetőjét, Szőke Tamást a +36309360296-os telefonszámon és néhány percben beszéljünk az esélyességről.
Persze csak akkor, ha ön valóban polgármester akar lenni.

 

Szőke Tamás, a polgarmesterleszek.hu megálmodója, elkötelezett vezetője

Tudásunk legjavát adva dolgozunk az ügyfeleink esélynövelésén, hogy valóban polgármesterek lehessenek!

Kapcsolat információk
Cím

Gondolatindító Kft.
6500 Baja, Telcs Ede u. 2/b

Telefon

+36309360296

Email

info@polgarmesterleszek.hu

Az oldal tetejére