Versenyelőny garancia

Következetesen immár tíz éve, aki először vásárol nálunk képzést, tananyagot, az megszerzi azt a kiváltságot, hogy településére a választásokig további személynek nem adunk el ismeretanyagot, sőt semmiféle tanácsadást; ő lesz az egyetlen támogatottunk.

Településéről kizárólag neki lesz lehetősége a továbbiakban közvéleménykutatást, konzultáció-szaktanácsadás csomagot választani.

Gondoljon csak bele! Ön megvesz egy olyan képzést tőlünk, amelyben egyszeri, de mégis nagyszerű lehetőségek birtokosává válik egy csapásra. Elkezdi megvalósítani és közben azzal szembesül, hogy valaki már dolgozik ugyanezekkel a módszerekkel. Munkatársainkkal egyetértésben úgy döntöttünk, hogy ezt a lehetőséget igyekszünk teljességgel kizárni.

Egy településről csak egy megrendelőnk lehet!

Ha Ön most megrendeli a belépő tananyagot a „Tudatos ÉNmárka építés a polgármesterré váláshoz!” címűt, akkor Ön lesz a településéről az a kiváltságos személy, aki kizárta a többieket és nem utolsó sorban lehetőséget adott magának a ma ismert legrendszerezettebb tudás megszerzésére, hacsak valaki meg nem előzte. Ebben az esetben tájékoztatjuk Önt, hogy sajnos nem áll módunkban a megrendelését fogadni, mert már valaki megelőzte.
(Természetesen csak a tényt közöljük, de a vevőnk kilétét szigorúan titokban tartjuk küldetés-nyilatkozatunkban leírtaknak megfelelően is.)

Vajon Önnek melyik lehetőség jut? Rendel most, vagy gondolkodik még néhány napot és ezzel lehetőséget ad arra, hogy kizárja saját magát a vásárlásból.

És még egy nagyon fontos tény: Minden megkeresés esetén garantáljuk a teljes diszkréciót. Senkinek nem adunk információt arról, hogy az adott településről ügyfelünkké vált-e valaki, megszerezte-e a versenyelőny garanciát. Csupán annak vagyunk kénytelenek elmondani, aki másodikként rendel nálunk. A ténynél többet akkor sem közlünk.

A versenyelőny garanciát szerzett ügyfelünk kiemelt státusban van nálunk.

Tudásunk legjavát adva dolgozunk az ügyfeleink esélynövelésén, hogy valóban polgármesterek lehessenek!

Kapcsolat információk
Cím

Gondolatindító Kft.
6500 Baja, Telcs Ede u. 2/b

Telefon

+36309360296

Email

info@polgarmesterleszek.hu

Az oldal tetejére